Dec 2, 2022

AVIONOM LUXAIR KOMPANIJE TURISTI IZ ZAPADNE EVROPE DOŠLI U TIVAT

,,Luxair” doveo pun avion turista iz Zapadne Evrope u Tivat

Avion luksemburške avio kompanije ,,Luxair” pun turista iz Zapadne Evrope juče je sletio u Tivat. Ovo je početak letova u ovoj sezoni za koju se nadamo da će biti uspješna. Pandemija je prošla i ljudi jedva čekaju da putuju.

  • Nastavak linije je dokaz da smo ozbiljni u svojim namjerama i da želimo da doprinesemo rentabilnosti ove linije, na način da omogućimo i jednima i drugima da lete uz malo novca. Nadamo se da će nedavno imenovana crnogorska Vlada prepoznati benefite ove linije i podržati je, jer nam je potrebna podrška matice, ne samo za ovaj projekat već i za ostale – kazala je predsjednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu Fetija Kalač koja se zahvaljuje direktoru Aerodroma Crne Gore Goranu Jandreoskom na uspješnoj saradnji.

Istakla je da je uloga matice je ključna kada je dijaspora u pitanju.

  • Mi pronosimo poruku Crne Gore i slavimo crnogorsku zastavu daleko od svoje zemlje, ali isto tako očekujemo snažnu podršku crnogorskih vlasti i prepoznavanje kvalitetnih projekata koji su od značaja prvenstveno za našu maticu, ali i za iseljenike u Luksemburgu i šire – kazala je Kalač.

Udruženje će po njenim riječima nastaviti da pomaže turizmu Crne Gore i da animira goste iz Zapadne Evrope da posjete našu zemlju.

Avioni kompanije ,,Luxair” će letjeti i za Podgoricu i to do 2. jula do 24. septembra dva puta nedjeljno srijedom i subotom. Tivat – Luksemburg -Tivat će letjeti u periodu od 7. maja do 1.oktobra (utorkom i subotom)


Centre Culturel et Informatif du Monténégro au Grand-Duché de Luxembourg Asbl
27 Rue de l’Ecole L-4103 Esch-sur-Alzette, Luxembourg
Tél. +352 691 11 11 07
www.ccmontenegro.lu

O nama admin

Check Also

Muftija skadarski: “Albanski muslimani u Švicarskoj, ambasadori vrijednosti vjere!”

Muftija skadarski: “Albanski muslimani u Švicarskoj, ambasadori vrijednosti vjere!” Na poziv Islamskog kulturnog centra Wintenthur, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.