Sep 27, 2023

IKC BAR: ODRŽAN SEMINAR “KOMUNIKACIJA SA UČENICIMA I RIJEŠAVANJE KONFLIKTNIH SITUACIJA”

ODRŽAN AKREDITOVANI SEMINAR “KOMUNIKACIJA SA UČENICIMA I RIJEŠAVANJE KONFLIKTNIH SITUACIJA”

Danas je u prostijama male sale IKC održan akreditovan seminar od strane Zavoda za školstvo Crne Gore u cilju stručnog usavršavanja za prosvjetne radnike kataloški broj 101, čiji predavači su bili mr Milica Jelić i prof. Anka Mićović.

Seminar je nosio naziv “Komunikacija sa učenicima i riješavanje konfliktnih situacija” i jedan je od stručnih seminara u trajanju od 8sati.
Seminaru su prisustvovali profesori iz srednjih i osnovnih škola kao i iz predškolskih ustanova sa područija Bara i Ulcinja.

Učesnicima se obratio i direktor Islamskog kulturnog centra koji je kao domaćin poželio dobrodošlicu svim prisutnima i pozelio uspješan rad, te istakao da je IKC ustanova koja je otvorena za sve vidove saradnje na polju obrazovanja sa institucijama iz cijele države i regiona, kao i na promociju kulturnih vrijednosti i razmjeni i upoznavanju kulturnih razlika među ljudima. Nakon čega je mr. Milaimi uručio zahvalnice predavačicama za doprinos u radu IKC-a.

Predsjednica Saveza vaspitača Crne Gore mr. Jelić se zahvalila direktoru i uručila mu zahvalnicu ispred ovog saveza, kao i vaspitačici Nermini Nikezić Pašanbegović za doprinos u radu saveza.

Učesnici su bili izuzetno zadovoljni izlaganjima, savjetima, te vrlo primjenjivim idejama za rad. Stoga preporučujemo svima onima koji nisu bili u prilici da odslušaju ovaj seminar da to svakako učine, naredni stručni seminar biće održan polovinom decembra.

O nama admin

Check Also

Rejhan ef. Hot održao predavanje u Plavu 

Rejhan ef. Hot održao predavanje u Plavu Na poziv Medžlisa Islamske zajednice Plav, 17.03.2023. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.